Välkommen till

BARNENS STRÖMSTAD

Här samlar vi aktiviteter, upplevelser och tips för barn och ungdomar. Både åretrunt- och säsongs aktiviteter. Det kan vara inför sommarlovet, höstlovet, jullovet, vinterlovet eller påsklovet.

Tipsa om aktivitet

Är Du en aktör i Strömstad som anordnar barn- eller ungdomsaktiviteter? Vi är alltid angelägna om tips. Det kan vara en åretrunt aktivitet eller en tidsbegränsad lovaktivitet. Skicka ditt tips och få aktiviteten synlig under ”Barnens Strömstad”.

Aktiviteten skall givetvis vara i och kring Strömstadregionen och vara riktad till barn och ungdomar. Ditt tips publiceras inte omgående utan granskas och godkänns innan publicering.

Biografen Park

ÅRETRUNT AKTIVITET –

Restaurangbiografen Park har öppet året runt. Här visas aktuella biopremiärer för alla åldrar i både 2D och 3D. Biografen har två biosalonger fullt digitalt utrustade med den senaste tekniken som Dolby, Barco & QSC Audio och Dolby Digital 3D med high frame rate (HFR – 48p).

Google Maps – Hitta till Park 

Skatepark Strömstad

ÅRETRUNT AKTIVITET –

Är du ungdom kan du ”joina” skatecommunityt i Strömstad och besöka deras skatepark. Tillåter vädret går det att åka skateboard året runt, antingen bara för att trixa eller kanske öva på en bättre ”Ollie”.

För att lättare hitta till skateparken kan du använda dig av Google Maps.

Djungelland Nordby

ÅRETRUNT AKTIVTET –

Djungelland hittar du på Nordby Shoppingcenter och är öppet för alla barn i åldrarna 1-11 år. Över 1000kvm nyrenoverat lekland fyllt med äventyr för alla barn. Klicka dig in på Djungelland för närmare öppettider och mer information.

Google Maps – Hitta till Djungelland 

Naturum Sydkoster

ÅRETRUNT FAMILJEAKTIVITET –

Besökscenter för Kosterhavets Marina Nationalpark. Beläget på Sydkoster vid anläggning Ekenäs. Öppet året runt och fri entré. Här finns kartor och annan information för att utforska Nationalparken till fots. Perfekt utflykt för en halv- eller heldagstur under både sommar som vinter för hela familjen och alla åldrar.

Läs lite mer om Naturum på vår site här→

Strömstad Badanstalt

ÅRETRUNT FAMILJEAKTIVTET –

För både vuxna, ungdomar och äldre barn – Simhall med saltvatten i poolerna som kommer direkt från havet. Badhuset finns mitt i Strömstad med utsikt över Strömstads gästhamn. Bassängen är 25 meter och håller 28 grader. För de mindre barnen finns barnpool med rutchkana och sötvatten. Här finner du också vattensprutande sälar och rutschbanor. Passar barn i åldrarna 0-6 år.

Google Maps – Hitta till Strömstad badanstalt 

Länktipset

Pysselbolaget

Enkla Roliga Pyssel för både Barn och Vuxna. Pysseltips för både dig och dina barn under regniga dagar i husvagnen, båten eller i stugan. På Pysselbolaget handlar allt om pyssel. Enkla projekt med tydliga beskrivningar som varvas med inspiration och tips. Fokus är återbruk, kreativitet och att få tid tillsammans. (Öppnas i nytt fönster)

SNART

Påsk i Strömstad

Kommande info för dig som besöker Strömstad vid Påsk med barn i familjen.

Rock River Town

Säsong

FAMILJEAKTIVITET – 

Är ni redo för en Vilda Västernupplevelse – träffa både cowboys, cowgirls, banditer och sheriffer. Då skall ni dra på er bootsen, sadla hästarna och spänna fast vagnen för att bege er till Rock River Town Den unika lilla västernstaden ligger belägen mitt emellan Strömstad och Nordby Shoppingcenter. För aktuell information och öppettider besök deras facebooksida.

-Lets go boys and girls, Yehaaaaa …

Hitta på Google Maps →

GPS: 59.048915, 11.254201 – Bilder Rock River Town

Strömstad – Sandefjord

Året Runt

FAMILJEAKTIVITET – 

Ta en dagstur till Norge, med eller utan bilen, året runt. Koppla av ombord på någon av färjorna som går mellan Strömstad och Sandefjort och njut av god mat, dryck och shopping ombord. För barnen finns det aktiviteter och roliga upplevelser. Vill du verkligen lyxa till det rekommenderas du att boka bord och buffé i förväg. Överfarten till Norge tar 2,5 timmar.

Du kan välja mellan två olika rederier som trafikerar linjen, ColorLine och FjordLine.

Kalenderåret 2019

Kommande barnaktiviteter

13

Jan

Tjugondag knut

Ingen info upplagd ännu.

Event Info

Ingen info upplagd ännu.

14

Feb

Alla hjärtans dag

Ingen info upplagd ännu.

Event Info

Ingen info upplagd ännu.

31

Mars

Nyårsafton

Ingen info upplagd ännu.

Event Info

Ingen info upplagd ännu.

22

May

Fettisdagen

Ingen info ännu.

Event Info

Ingen info ännu.

20

April

Påskafton

Ingen info ännu.

Event Info

Ingen info ännu.

01

Maj

Sommartid

Ingen info ännu.

Event Info

Ingen info ännu.

Disclaimer

Barnens Strömstad tillhandahåller enbart information på denna sida om kommande aktiviteter och året runt aktiviteter. StrömstadKoster (Barnens Strömstad) anordnar inte aktiviteter utan förmedlar och länkar enbart informationen vidare till tredjepart. Har du frågor eller synpunkter på en aktivitet som finns på denna sida ber vi dig att ta kontakt med aktivitetsansvarig för respektive aktivitet. Även om vi alltid strävar efter att all information skall vara korrekt reserverar vi oss för att felaktigheter kan smyga in i informationen på denna sida. 

Share This