Cykla i Strömstad & på Koster

Upplev natursköna cykelvägar och intressanta sevärdheter. Se både Strömstad och Koster från cykelsadeln.

I Strömstad kan du cykla med utflyktskartan och hitta natursköna cykelvägar och sevärdheter. Du kan också med hjälp av cykelkartan lägga upp din egen utflyktstur. Det finns fina gång- och cykelbanor längs alla in och -utfartsleder till och från Strömstad.

Planera din cykeltur med cykelkartan. (Öppnas i nytt fönster via strömstad kommun)

Kosterhavets nationalpark är en mycket vacker plats att uppleva från cykelsadeln. Koster består av Nord- och Sydkoster och är till stor del ett naturreservat. Till Koster reser du med Kostermarin, avgångar dagligen från den norra hamnen mitt i centrala Strömstad. Året runt alla dagar!

Att cykla på Sydkoster är upplevelse för hela familjen, kärleksparet, grabbgänget eller tjejgänget. Det är busenkelt att ta sig runt på Sydkoster och uppleva en svårslagen natur och skärgård. Det är korta avstånd fulla med intressanta stopp, sevärdheter och ett och annat badställe.

Koster är en bilfri ö med mestadels grusvägar, trafiken som rör sig på Koster är mestadels flakmopeder, elbilar och mängder av andra cyklister. Glöm inte packa ned ett glatt humör och badkläder innan du beger dig ut till Koster.

Hyra cykel på Koster är också busenkelt om du inte har en egen. Du kan hyra cykel i Ekenäs och lämna den i Långegärde och vice versa. Du får en karta över ön med förslag på olika turer och vad som finns att upptäcka längs vägen för att du ska få det mesta utav ditt besök.

Hyr cykel i Strömstad

Hyr cykel på Koster

Kontakt:

Adress: N/A

Telefon: N/A

E-post: N/A

Hemsida: N/A

Share This