Daftö Resort

Daftö är en boendeanläggning som ligger nära det mysiga kustsamhället Strömstad på Västkusten. Vi är kända för att erbjuda våra gäster en härlig familjesemester med roliga barnaktiviteter och en charmig kapartvist.

Daftö Resort Anläggningen är öppen året runt och har kapacitet för ca 3000 övernattande gäster. Vi har 130 toppmoderna stugor med 550 bäddar och plats för 650 husvagnar, husbilar och tält. Vi är 27 helårsanställda och under sommaren arbetar det ytterligare drygt 120 personer hos oss.

Daftö Resort tillhör Swecamp, Sveriges största kedja av anläggningar för camping och utomhusupplevelser. Hos oss bor och lever du i naturnära miljöer som ger ny energi och minnesvärda stunder tillsammans.

Daftöland ligger 5 km söder som Strömstad, allra längst upp på den Svenska västkusten, 16 mil från Göteborg och 15 mil från Oslo. Kom hit över dagen eller stanna några nätter – bo i stuga eller på campingtomt mitt i äventyret. På nöjesparken Daftöland pågår äventyr och piratlek varje dag, hela sommaren.

Vision Daftö Resort skapar upplevelser i världsklass.

Betygsätt Daftö Resort – Dela med dig av Dina upplevelser och sätt betyg på anläggningen.

Kontakt:

Adress: Dafter 1, 45297 Strömstad

Telefon: +46 526 260 40

E-post: info@dafto.se

Hemsida: dafto.se

Share This