Disclaimer Evenemang & Barnens Strömstad

Arrangören till den information/innehåll i Evenemangskalendern ansvarar för allt innehåll som publiceras där. Det innebär att allt innehåll såsom exempelvis text, bilder, illustrationer eller något annat innehåll och all eventuell länkad information inte får utgöra brott/stå i strid med rättigheter.

När du ger Strömstadkoster.com tillgång till det aktuella materialet är du alltid skyldig att säkerställa att materialet respekterar samtliga rättigheter. Det innebär att innehållet ska vara klarerat avseende samtliga rättighetshavare och innehållet får inte vara belastat med några rättigheter tillkommande tredje part.

Tänk på att det gäller allt som gäller enligt lag såsom exempelvis namnangivelse såsom respekterande av samtliga övriga rättigheter.

Barnens Strömstad tillhandahåller enbart information om kommande aktiviteter och åretrunt aktiviteter. StrömstadKoster (Barnens Strömstad) anordnar inte aktiviteter utan förmedlar och länkar enbart informationen vidare till tredje part.

Har du frågor eller synpunkter på en aktivitet som finns på denna sida ber vi dig att ta kontakt med aktivitetsansvarig för respektive aktivitet.

Även om vi alltid strävar efter att all information skall vara korrekt reserverar vi oss för att felaktigheter kan smyga in i informationen på denna sida.

Share This