Kostergården

2016 byggdes Kostergården om från grunden och står nu som en modern oas bland sjöbodar och snickarglädje. I början på 1900-talet kom badgästerna till Koster och större pensionat blev allt vanligare.

Kostergården är det senaste tillskottet på idylliska Sydkoster. Med 100 bäddar och restaurang kan vi erbjuda dig det just Du söker för semestern. Nu kan vi erbjuda den ensamma vandraren, det romantiska paret, den äventyrslystna familjen och det glada festsällskapet ett modernt boende mitt i det natursköna och historierika kosterlandskapet.

Anläggningen har 22 stugor och 6 lägenheter varav 1 familjerum, alla med fantastisk utsikt över Kosterhavet. Samtliga boendeenheter erbjuder ljus och modern inredning med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva.

Restaurang KG – På Kostergården serverar vi alla dagens måltider, från den inbjudande lunchbuffén, smarriga umamiburgaren till bohuslänsk skaldjursbuffé och mångrättad finmiddag. Två uteserveringar, restaurang med lobbybar på markplan och väderskyddad takterrass erbjuder vi allt från en mysig middag för två till större fester och middagar.

Äventyrsgolf – Kom och spela på vår 12 håls bana som är en miniatyr av Kosteröarna. Här finner du bl.a. Kosters Kyrka, Kosters fyrar, Naturum och skeppsvrak m.m. Det finns två olika spelvägar för att nå varje hål. Kanske är det Du som slår banrekordet i minst antal slag!

Kostergården Open, arrangeras varje sommarsäsong. Känner du dig lite extra tävlingsinriktad när det kommer till äventyrsgolf och vill tävla mot andra skall du inte tveka att anmäla dig. För mer info om den årliga KG-Open vänligen kontakta Kostergårdens reception.

Betygsätt Kostergården – Har Du övernattat eller ätit mat på Kostergården? Dela med dig av Dina upplevelser och sätt betyg på anläggningen.

Kontakt:

Adress: Kyrkosundsvägen 1, 452 05 Sydkoster

Telefon: +46 526 201 23

E-post: info@kostergarden.com

Hemsida: https://www.kostergarden.com

Share This