Kustevent

Kust Event är ett företag där vi jobbar med det vi älskar året om. Att ta hand om våra gäster och att ge en upplevelse med service och kvalitet.

Sommartid har vi fasta turer enligt turlista med våra båtar. Spännande båtturer bl.a. ut till Koster och Ursholmen. Eller varför inte ta en ”Trålning i Kosterhavet”. Vi möter upp en trålare som är på väg att dra upp trålen och följer fiskarnas arbete för en stund. När trålen är uppe och fångsten ombord lägger vi oss dikt intill, för att ta ombord den färskaste räka du någonsin ätit.

Ta en smuggeltur – få historien om smugglarkungen Bremer och hans äventyr i vår skärgård. Spriten som förr i tiden flödade mellan fartygen. Spännande historier och vackert skärgårdslandskap utlovas.

Övriga året – Kan vi erbjuda måltider ombord på våra båtar. Vi hjälper Dig att arrangera bröllop, högtidsdagar, aktiviteter av olika slag, både aktiva eller mer lekfulla. Dryckes- och matprovningar, fisketurer med yrkesfiskare, hela paketlösningar med boende, julbord, gruppresor, skärgårdskryssningar är något av allt vi kan erbjuda.

Besök Kustevents hemsida för mer information.

Betygsätt Kustevent – Dela med dig av Dina upplevelser och lämna ett betyg.

Kontakt:

Adress: N. Linnegatan 2B, 45231 Strömstad

Telefon: +46 526 600 20

E-post: N/A

Hemsida: https://www.kustevent.com

Share This