Lagunen

På Lagunen Camping & Stugor är det lätt att bo och upptäcka västkusten året runt. Bo mitt bland Bohusläns stormiga vindar, de häftiga vågorna, de varma sandstränderna och den salta doften av tång och hav.

Här upplever du vårens krispiga skogar, sommarens glittrande vatten, höstens kyliga morgnar och vinterns kalla havsdopp. Du har alltid en ny upplevelse runt hörnet och oavsett om du bor hos oss för första gången eller återkommer år efter år finns alltid något nytt att upptäcka.

Vi har boende för dig som planerar en härlig semestervecka, en avkopplande weekend eller en övernattning i Bohusläns spännande natur. Här kan du komma och gå som du vill. Stanna på området hela dagen eller gör en utflykt i västkustens skärgård – Lagunen står redo när du är redo att krypa till sängs.

Äventyrsgolf – Utmana vännerna på en spännande runda äventyrsgolf! Vår vackra bana för äventyrsgolf ligger på Havssidan, precis intill Café Magasinet, med fantastisk utsikt över vattnet. Här kan alla vara med, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Att äta en god middag ger semesterkänsla på riktigt. På Lagunen vet vi att maten är minst lika viktig på semestern som boendet. Här finns Lagunen Kök & Bar som dukar upp en härlig måltid för både stora och små.

På Lagunen finns både stugor och campingtomter för husbil, husvagn och tält och det finns massor att göra, året runt.

Betygsätt Lagunen – Dela med dig av Dina upplevelser och lämna ett betyg.

Kontakt:

Adress: Skärsbygdsvägen 40, 452 97 Strömstad

Telefon: +46 526 – 75 50 00

E-post: info@lagunen.se

Hemsida: www.lagunen.se

Share This