Laholmen

Laholmen har tillsammans med sitt inarbetade team av kockar utvecklat ett mångfacetterat matkoncept och en kulinarisk vision med höga ambitioner.

Ett fantastiskt boende ska ge möjligheter till att varva ner och ladda batterierna. Laholmen ger gäster mer än så. Vill du från rummet kunna njuta av vår fantastiska utsikt väljer du ett rum med balkong och vill du ha ännu mer bekvämlighet bokar du en svit. Alla våra rum har genomgått en renovering för att uppfylla dagens krav på kvalitét och standard.

Ett mångårigt fokuserat kvalitetsarbete har gjort Laholmen till ett av västsveriges bästa kök där varje detalj spelar roll – oavsett om det rör sig om kvällens à la carte eller krämigheten på frukostbufféns äggröra.

Köket fokuserar mycket på närproducerade råvaror och följer säsongernas utbud av fisk, skaldjur och primörer. Man får exempelvis egna örter och skott från en liten odling utanför Stenungsund och höstens svampar plockas i skogarna utanför Strömstad. Kosterhavet är en naturlig inspiration och leverantör av fisk och skaldjur, vilket återspeglas i restaurangens meny.

Ge dig själv en härlig start på dagen och njut av vår fantastiska frukostbuffé som serveras i restaurangen. Vår frukostkock lagar din omelett eller steker dina ägg som du vill ha dem. Vi serverar färska juicer baserade på säsong, ekologiska ägg, nytt brödkoncept och mycket mer. Helt enkelt det bästa av det mesta!

Frukosten serveras mån-fre kl 07.00-10.00 och lör-sön kl 07.30-11.00.

Betygsätt Laholmen Restaurang – Dela med dig av Dina upplevelser och lämna ett betyg.

Kontakt:

Adress: Laholmen 1, 452 30 Strömstad

Telefon: +46 (0) 526 19700

E-post: laholmen@laholmen.se

Hemsida: https://www.laholmen.se

Share This