Paddla kajak

Paddla kajak i Sveriges kanske vackraste skärgårdsmiljö. De saltaste vattnen, öppet hav, kobbar och skär samt små mysiga fiskesamhällen. Upplev Kosterhavet från vattenbrynet.

Från Ursholmen i söder, som dessutom är västkustens nordligaste fyrplats, till Saltholmen i norr finner du ett stort antal småöar och skär. Det finns gott om klippvikar, rännor och vackra strandremsor att upptäcka. Vad du än önskar lever Kosterhavet upp till omväxlande paddelvatten. Paddla kajak passar alla åldrar, gammal som ung och är också det perfekta familjeäventyret. Var beredd på att få se knubbsälar som solar sig på klipporna.

En kort eller lång tur, det bestämmer du själv. Varför inte stanna till några timmar och hitta en skön plats att stanna på. Lägga ut filten och ta fram fikan och njuta av upplevelsen. Söker du mer äventyrsupplevelse är det bara att ta sig vidare ut i den öppna ytterskärgården. Livligare vatten som ställer högre krav på dig som paddlar. Passa också på att stanna till på Ursholmen.

Guidad tur – Känns det osäkert att ge sig ut på egen hand finns det guidade turer som anordnas av mycket duktiga och kunniga guider.

Kajakuthyrare:
Kosterhavets dykcenter
Kostercykeln
Skärgårdsidyllen

Guidade kajakturer:
Minto Tingvall
Kosters Trädgårdar
Skärgårdsidyllen

Kontakt:

Adress: N/A

Telefon: N/A

E-post: N/A

Hemsida: N/A

Share This