Strömstad Golfklubb

Strömstad GK är Sveriges västligaste bana och ligger i en fantastiskt vacker natur, som skapad för golfspel. Allt fler upptäcker golf i Bohuslän med vår härliga natur, miljö och varma klimat, beroende på bl.a. Golfströmmen, vilket resulterar i en ovanligt lång spelsäsong med sommargreener och grästees.

Strömstad GK – Sveriges västligaste bana med 18-hål och ligger i en fantastiskt vacker natur, som skapad för golfspel. Många av hålen ringlar sig mellan branta klippformationer med spektakulära vyer i det typiska nordbohuslänska landskapet. Strömstad GK:s bana är härligt vacker och välskött och vi garanterar Dig en underbar totalupplevelse. Banan ligger centralt i Sveriges bästa turistkommun och ger förstås möjligheter att kombinera golfspel med andra turistupplevelser.

Golfklubben har kanske Strömstads bästa restaurang. Det serveras alltid två rätter till dagens lunch, till exempel hemlagad pannbiff med löksky & lingon eller vitvinsdoftande fiskgryta med räkor.

Banan ligger alldeles intill havet och präglas mycket av de klippor som finns längs med fairway och greener. Den som slår snett kan faktiskt få hjälp av bergen och det händer rätt ofta att bollarna studsar tillbaka in på den gröna ytan och lägger sig i gynnsamma positioner. Öppningshålets green är det allra västligaste i hela Sverige.

Betygsätt Strömstad Golf – Dela med dig av Dina upplevelser och lämna ett betyg.

Kontakt:

Adress: Golfbanevägen, 45290 Strömstad

Telefon: +46 526 61788

E-post: kansli@stdgk.se

Hemsida: https://www.stdgk.se

Share This